Naar hoofdinhoud

Eten en drinken

Restaurant 't Looplein is gevestigd in zorglocatie De Looborch, dichtbij het centrum, aan de Woudenbergseweg 42 in Zeist.

Dagelijks warme maaltijden
Gezelligheid en ontmoeting staan centraal in dit restaurant. Iedere dag is er keuze uit 2 of 3 afwisselende maaltijden. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 13.30 uur. Wilt u een dag niet koken, dan kunt u genieten van een (drie gangen) menu op 't Looplein. Bij grote groepen kunt u het beste een dag van te voren reserveren bij de receptie om teleurstellingen te voorkomen.

Snackbar
Iedere vrijdag is de snackbar geopend van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Luxe maaltijd
Vier keer per jaar is er op de laatste vrijdag van de maand een luxe maaltijd in het restaurant. Vanaf 17.00 uur is het restaurant geopend voor bewoners, bezoekers en omwonenden. Tijdens deze avond worden fijne en luxueuze gerechten geserveerd. Volgt u een specifiek dieet, dan kan het keukenteam een aangepast menu voor u bereiden. Wij vragen u dit wel van te voren aan te geven bij de reservering. Reserveren kan bij de receptie.

't Winkeltje
In 't Winkeltje kunt u koelverse of diepvriesmaaltijden kopen. Met een paar minuten hebt u dan een heerlijke warme maaltijd op tafel. Informeer bij de receptie voor de openingstijden van 't Winkeltje.

Broodmaaltijden
Uw brood en broodbeleg kunt u in de verwensuper kopen. Ontdek daar wat de verwensuper nog meer te bieden heeft! Het is ook de plek waar u andere bewoners treft.

’t Onderonsje
Naast restaurant 't Looplein is ’t Onderonsje gevestigd. Een grand café waar bewoners en omwonenden langs kunnen komen voor een kop koffie, een drankje of een gezellig praatje. Volledig bemand door vrijwilligers is dit een heerlijke plek voor ontspanning en gezelligheid. Van dinsdag tot en met zondag bent u welkom van 16.00 tot 18.00 uur.

Feestje?
Een jubileum, verenigingsfeest, verjaardag of een andere reden? 't Looplein en ‘t Onderonsje kunt u afhuren voor uw gelegenheid! Hierbij is catering natuurlijk mogelijk. De open, frisse ruimte en ons enthousiaste team staan tot uw beschikking.

't Winkeltje

't Winkeltje

't Onderonsje

't Onderonsje